Mi keményen dolgozunk az Ön kapcsolatáért!Tanácsadók

 

VARGA SZILVIA

 

Tárnok, Biatorbágy, Budaörs, Budapest e-mail

06 30 3434064

 

16 év kommunikációs szakemberi tapasztalattal a hátam mögött, második gyermekem születése után döntöttem úgy, hogy az emberek segítését választom hivatásommá. Ebben egyrészt az vezérelt, hogy mindig ösztönösen hozzám fordultak ismerősök, kollégák, barátok konfliktusaik megoldásáért. Másrészt első gyermekem édesapja és én elváltunk, s bár mindez békében zajlott, és azóta is együttműködünk, de nagy fiamnak iskolai nehézségei, figyelemzavara lett, és eszközt szerettem volna kapni ahhoz, hogy ebben segíthessem, ill. hogy volt és jelenlegi férjemmel a korábbiaknál hatékonyabban oldjam meg a nehéz helyzeteket.

Először családi mediációt tanultam, és az Igazságügyi Minisztérium által akkreditált mediátorként kezdtem dolgozni, majd életvezetési coach és erőszakmentes kommunikáció tanfolyamokat végeztem. Dolgozom egyéni ügyfelekkel, párokkal, óvodával, iskolával, céges ügyfelekkel kommunikációs, önismereti és konfliktuskezelési területeken, ill. tartok kiscsoportos önismereti és kommunikációs tréningeket. Szívügyem az erőszakmentes kommunikáció tanítása mindenkinek, már iskolás kortól, ill. a kortárs mediáció bevezetése iskolákban. A Prepare/Enrich teszt legnagyobb erősségének azt látom, hogy mind a házasságra készülőknek, mind a már rövidebb vagy hosszabb ideje együtt élőknek képes segíteni kapcsolatuk erősségeinek és fejlesztendő területeinek feltárásában. Így a házasságra készülők olyan eszközt kapnak a kezükbe, amely többszörösére növeli annak esélyét, hogy házasságuk tartós és boldog legyen, az együtt élő párok pedig újra felfedezhetik erősségeiket, melyet aranytartalékként használva enyhíthetik, oldhatják meg nehézségeiket.

Az ügyfelek a www.csaladiproblemak.hu és a www.facebook.com/csaladiproblemak oldalakon tájékozódhatnak rólam.

Székhelyem Tárnokon van, de ügyfeleket vállalok Tárnokon, Biatorbágyon, Budaörsön és ezek környékén, valamint Budapesten.