Mi keményen dolgozunk az Ön kapcsolatáért!Tanácsadók

 

TÓTH ADRIENN

 

Budapest, Szentendre,
Pomáz, Budakalász
és ezek környéke
e-mail 06 20 355 9645

 

 

Tóth Adrienn vagyok, párkapcsolati coach és mediátor.
Elérhetőségem: www.tothadrienn.hu

A párkapcsolat az a szférája az életünknek, ahol minden más területről hozott problémánk is nagyon élesen megmutatkozik. Legyen ez akár: • gyerekkori sérelem • előző párkapcsolatok rossz tapasztalatai • gyereknevelési gondok • a tágabb családunkban nehezen kezelhető feszültségek, vagy • a munkahelyünkkel, a munkánkkal kapcsolatos problémák, stb…

A párkapcsolatunkba minden szféránk gondját belevisszük önkéntelenül. Sok esetben, ha alaposabban boncolgatjuk az állandó házassági bonyodalmak okait, nagyon gyorsan visszajutunk valami egészen más tőről fakadó nehézséghez. 17 évet dolgoztam a versenyszférában. Ez idő alatt sok hasznos tapasztalattal gazdagodtam az emberekről, a motivációikról, a kommunikációjukról. Pontosan ismerem azokat a problémákat, amiket a dolgozó emberek nap, mint nap megélnek a munkahelyükön és tudom, hogy a sok stresszt, a hatalmas munkahelyi nyomást az ember önkéntelenül hazaviszi a magánéletébe.

Nagyon sokszor a párkapcsolatunk issza meg a levét a munkahelyi sikereinknek. Könnyű belecsúszni a hétköznapi darálóba, amikor kevés energiánk van még a párkapcsolatunkat is tudatosan építgetni. Vallom, hogy sosincs késő változtatni, sőt mind a külső, mind pedig a belső változások az életünk szükséges velejárói. Az viszont rajtunk múlik, hogy ezeket a változásokat miképp fogadjuk, a hatásait miképp építjük be az életünkbe. 14 éve élek a férjemmel, akivel 11 éve vagyunk házasok és két gyereket nevelünk. Folyamatosan bővítem ismereteimet az emberi lélekről, magatartásról, nyitottsággal állok minden olyan irányzat előtt, ami közelebb visz magam és mások megértéséhez.

Végzettségem:
Külkreskedelmi Főiskola – közgazdász
PTE ETK – életmód tanácsadó
Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet – párkapcsolati coach
Vista Verde Oktatási Központ - mediátor