Mi keményen dolgozunk az Ön kapcsolatáért!Tanácsadók

 

TÖMÖRY-KISS ANIKÓ

 

Budapest e-mail 06 30 466 00 23

 

Tömöry-Kiss Anikó vagyok. Tanár, integrál szemléletű életvezetési tanácsadó, végzős mentálhigiénés szakember. Elsősorban mégis nő, aki a harmóniát keresi a sok női szerep között; fiait elengedő, útjukra bocsátó anya, párkapcsolatát vigyázó feleség, tanítványait emberként is támogató tanár és klienseit kísérő segítő szakember. Hiszek a házasság egymást emelő szövetségében, abban, hogy a párkapcsolat egy izgalmas, közös utazás, melyben két ember egymás tükrében fejlődik és gazdagodik. Hiszek benne, pedig már másodszor járok ezen az úton. Közel 20 év házasság után véget ért egy közös történet és megkezdődött egy szenvedésekkel, nagy felismerésekkel járó önismeret, tanulás, útkeresés. Válás és újrakezdés, egy magasabb, spirituális szinten.

Napi szinten megélve, tanítva mi az, amit elronthatunk, hogyan csináljuk jobban, másként. Integrál pszichológia, mentálhigiénés képzés, "Gyászcsoport" és "Válás és újrakezdés" csoport vezetői tréner képzés Singer Magdolnával, NLP és KIP terápiás módszerek után, a Mihalec Gáborral és "Prepare/Enrich" módszerrel való találkozás megerősítette bennem, hogy mindig vannak új utak egymáshoz.

Ezen az úton nyújtok segítő kezet nőknek, pároknak egyaránt. Ha úgy érzed, hogy lélekben felkészülve szeretnél belépni egy házasságba, ha elakadtál az utadon és betöltött a reménytelenség, hogy nincs tovább együtt, ha te is hiszel még abban, hogy nem a válás az egyetlen megoldás a házassági problémádra, gyere el, beszélgessünk.