Mi keményen dolgozunk az Ön kapcsolatáért!Tanácsadók

 

Dr. TARI KLAUDIA

 

Győr és környéke e-mail 06 30 624 78 89

 

1997-ben végeztem az ELTE jogi karán a férjemmel együtt, akiben az egyetem első évében (23 éve) találtam meg a másik felem. Három gyermekünk van: Anna, Lóránt és Júlia. Úgy éreztem, hogy az anya és a dolgozó nő szerepének egyszerre nem tudok megfelelni, így a hagyományos anya szerep mellett döntve otthon maradtam a gyermekeimmel. Ezekben az otthon töltött években számos barátom, ismerősöm lett a játszóterek, óvodák és iskolák szülői gárdájából. A beszélgetések során sokan megnyíltak előttem és legbelsőbb problémáikat is megosztották velem. Az évek során a férjem mellett ezek az emberek biztattak, hogy váltsak szakmát és foglalkozzam párkapcsolati problémákkal.

Mivel a gyermekeim önállósulását már azzal segítem, ha már nem csak kizárólag velük foglalkozom, elkezdtem magam tovább képezni. Először a baptista egyház “Nyitott szív” vezetőképzőjét végeztem el, majd Dr. Mészáros Ádám párkapcsolati tanácsadó képzésén vettem részt. Tekintettel arra, hogy ügyvédként elsősorban tanácsadást vártak el tőlem az ügyfelek, úgy gondoltam, hogy meg kell tanulnom, hogy “csak”a kérdéseimmel segítsek az embereknek, hogy problémáikban a nekik legmegfelelőbb megoldást megtalálják. Ezért elvégeztem Matkovits István mediátorképzését. Jelenleg a német Reimer Alapítvány által szervezett lelkigondozói és a Stipkovits Erika pszichológus által vezetett “Személyiségfejlődés és pszichopatológia” képzéseken veszek rész.

A célom, hogy a jövő nemzedéke ne az “elvált szülők” mintát vigye tovább, hanem biztonságban és szeretetben nőjenek fel, és ennek boldogságát adják tovább ők is.