Mi keményen dolgozunk az Ön kapcsolatáért!Tanácsadók

 

MOLNÁRNÉ NEMESVÁRI RITA

 

Szeged és környéke e-mail 06 30 423 24 67

 

Molnárné Nemesvári Rita vagyok, klinikai szakpszichológus. Számos területen szereztem szakmai tapasztalatot, így a diagnosztikában, gyermekpszichiátriai ellátásban, nevelési tanácsadásban. Szorongáscsökkentő, önismereti, tanulástechnikai csoportok vezetésében is részt vettem. A Magyar Családterápiás Egyesület keretében családterápiás képzést végeztem.

A gyermekterápiák során folyamatosan tapasztalom, hogy a szülők jól-léte elegengedhetetlen fontosságú a gyermekeik harmónikus fejlődése, a családi egyensúly megtartása érdekében. A szülői szerep mellett sokszor háttérben marad a nő és a férfi, a párkapcsolat számos fontos területe, a párok a mindennapi életben sok megoldandó helyzettel, problémával találják szembe magukat. Prepare/Enrich tanácsadóként abban szeretnék segíteni a hozzám forduló pároknak, hogy konkrét eszköztárral dolgozva, konkrét segítséget tudjak nyújtani a közösen megfogalmazott problémára. Feladatomnak vallom, hogy a tanácsadói folyamatban kísérjem, támogassam a párokat a fejlődésben, a változásra való felkészülésben, ami személyes életükben pozitív fordulatot hozhat.

Szakmai identitásom mellett feleség (házastárs) és anya vagyok, férjemmel 15 éve élünk stabil párkapcsolatban, gyermekeink 3 és 8 évesek, így „saját élményből” is merítek, amikor gyermekekkel, párokkal, családokkal találkozom.