Mi keményen dolgozunk az Ön kapcsolatáért!Tanácsadók

 

LUX VIKTÓRIA

 

Budapest e-mail 06 20 517 6454

 

 

Köszönöm az életem! Benne az embereket, a felismeréseket és a játékot. Hálás vagyok, hogy egymásra (társra) talátunk a férjemmel, és hogy a kislányunk által megtapasztalhatom az anyaság örömeit. Az ő révükön „tanulom magam” a leginkább.

Hálás vagyok a szakmai életben történt találkozásokért is, a tanítókért és azokért, akik megkérnek, egy darabig kísérjem őket az útjukon.

Pszichológusként szívesen alkalmazok relaxációs és egyéb integratív technikákat a hozzám fordulók témáinak feldolgozására (főként stresszkezelés, babavárás, párkapcsolati nehézségek, önismereti munka).

A házasságok és párkapcsolatok feltérépezésében és gazdagításában a Prepare/Enrich programot egy nagyszerű eszköznek tartom.

Tréner-tanácsadóként tréningek tervezésében, kivitelezésében veszek részt. Coachként ötvözöm a vállalati közegben és a segítő szakmában szerzett tapasztalataim. Többek között teljesítménybeli elakadások, munka- magánélet egyesúly megborulása, karriertervezés, vezetői kérdések megoldásában kérnek tőlem támogatást.

Végzettségeim:
pszichológus és pszichológia szakos tanár
munka- és szervezet szakpszichológus
autogén tréning terapeuta
szimbólumterapeuta (jelölt)
Prepare/Enrich párkapcsolati tanácsadó
International Coach Federation ACC coach (folyamatban) .

dr. Nagy Mátyásné Lux Viktória
tel.: +3620/517-6454
E-mail: pc.luxviktoria@gmail.com