Mi keményen dolgozunk az Ön kapcsolatáért!Tanácsadók

 

LÉPOLD EDIT

 

Pécs, Baja, Paks, Szekszárd, Barcs e-mail 06 30 85 51 315

 

Lépold Edit vagyok, Pécsen élek. 12 évig tanítottam általános iskolában biológiát, technikát és informatikát. Több éven keresztül egyetemen grafológiát oktattam spec. koll. keretein belül.

Dolgoztam mentorként családok átmeneti otthonában és speciális szakiskolában. Ezen idő alatt sok tapasztalatot szereztem a kommunikáció és a konfliktuskezelések területén. Számos család életébe nyerhettem bepillantást. Grafológusként, mediátorként és coach-ként már sok embernek segíthettem abban, hogy életüket a számukra vágyott mederbe tereljék.

Segítő kezemet nyújtom mindazoknak, akik gondjukkal, problémájukkal hozzám fordulnak. Segítek megoldást találni a gyermeknevelésben, a pályaválasztásban, a párválasztásban, a családi élet nehézségeiben (viták, szülő-gyermek viszály, anyós/após-meny/vő, házastársak megoldhatatlannak látszó konfliktusai, iskolai konfliktusok, stb). Budapesten, Pécsen, Baján, Szekszárdon, Pakson, Kaposváron és Székesfehérváron tudok találkozni azokkal, akik engem tisztelnek meg azzal, hogy a segítségemmel szeretnének megoldást találni.

Célom, a hosszú, boldog párkapcsolat elérésének elősegítése, célom, hogy elkerülhetők legyenek a nagy csalódások, és nem utolsó sorban az, hogy gyermekeink felnövő nemzedékének számukra jó és követendő példát mutassunk elfogadásból, toleranciából, konfliktus-kezelésből, együtt élésből, és a családokat összetartó szeretetből. …