Mi keményen dolgozunk az Ön kapcsolatáért!Tanácsadók

 

LAISZNÉ NAGY ANNAMÁRIA

 

Pécs e-mail 06 30 947 77 60

 

1970 februárjában születtem Pest megyében, ahol gyermekéveimet is töltöttem.

Az emberekkel való foglalkozás és az emberi kapcsolatok, ezen belül a családi, baráti kötelékek alakulása, befolyásoló tényezői, jellemzői már kisiskolás koromban is közel álltak hozzám. Ennek szeretetét tovább erősítették bennem a a tanítóképző főiskolán, majd a teológián folytatott tanulmányaim, és az azóta eltelt évek pedagógusi, házastársi, szülői, és gyülekezeti tapasztalatai.

1993-ban kötöttöm házasságot életem párjával, akitől két nagyon szép és okos fiam született, Levente (1997) és Dániel (2005). Kapcsolatunkban többször szembenéztünk nehézségekkel, problémákkal, melyek megoldásában sokat segítettek ezirányú tanulmányaim, és hozzáértő szakemberek, barátok. Ma már nagyon hálás vagyok, hogy kitartottunk egymás mellett a nehézségekben is, és nem futamodtunk meg, nem adtuk fel a küzdelmet.

Tudásom és tapasztalataim szívesen megosztom házaspárokkal, családokkal, mert hitem szerint még ma is a család az az egység, ahol az ember megélheti a legmélyebb szeretetkapcsolatokat, melynek segítségével könnyebben szembenéz és megbírkózik a mindennapok kihívásaival, a körülöttünk lévő világ kuszaságával.