Mi keményen dolgozunk az Ön kapcsolatáért!Tanácsadók

 

KÖVES ZSUZSANNA

 

Kecskemét Köves Zsuzsanna e-mail

 

1952. január 22-én 0 óra 19 perckor születtem Budapesten. 3 gyermekemmel és 2 unokámmal igyekszem megvalósítani azt, amit tanultam és tanítok. A Debreceni Tanítóképző Intézet népművelő-könyvtáros szakán végeztem 1974-ben, majd az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán népművelés- magyar szakos középiskolai tanár szakon 1982-ben.

Népművelőként, szakmódszertanosként, majd művelődési ház igazgatóként dolgoztam. Mindig fontos volt számomra a segítségnyújtás, s a körülöttem lévő fiatalok lelki gondozása. Terápiás célból 1972-75-ig siketekkel és főiskolásokkal színházat csináltunk. Foglalkoztam pszichológiával, 1 évig pályakezdőként pszichológus laboránsként dolgoztam. Ott szerzett ismereteimet jelenleg is hasznosítom.

Pedagógusként minden iskolatípusban tanítottam az általános iskolától a gimnáziumig. MEDIÁCIÓT a Kapcsolat Alapítványnál tanultam 2002-ben. Azóta is folyamatosan mediátorként is dolgozom. A /MAKAMOSZ/ Kapcsolatügyeleti Mediátorok Országos Szakmai Szövetség Elnökségének tagja vagyok. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium közvetítői névjegyzékében is szerepelek.

A kineziológiával 1994-ben találkoztam először. 1995-ben oktatói /instruktori/ minősítést szereztem. Jelenleg 5 ágát oktatom. Azóta is folyamatosan és rendszeresen képzem és továbbképzem magam. Tanítottam Ausztriában, Amerikában, Erdélyben. Jelenleg Oroszországban. 2001-ben felvételt nyertem az Egészségügyi, Szociális és Családügyi Minisztérium Országos Szakértői és Országos Vizsgáztatási Névjegyzékbe. Az ETI-ben rendszeresen vizsgáztatom a leendő kineziológusokat. 1996 január óta egyéni vállalkozóként dolgozom a kineziológiával. Gyermekeknek, fiataloknak és idősebbeknek, egyedülállóknak és pároknak nyújtok segítséget ahhoz, hogy harmonikusabb és boldogabb életet éljenek. 2000-től ÁNTSZ működési engedéllyel 2003 óta OKÉV /Felnőttoktatási/ nyilvántartási számmal rendelkezem. Folyamatosan cikkeim jelennek meg szaklapokban.

Két, Amerikában megjelent kineziológiai szakkönyvben is jelent meg publikációm. 2000-ben Svájcban, 2001-ben Kecskeméten, 2004-ben Ausztriában, 2006-ban Németországban, 2008-ban Olaszországban, 2011-ben ismét Kecskeméten, 2012-ben Spanyolországban és Németországban megrendezett nemzetközi konferencián előadást tartottam. Ebben az évben Balira, Kaliforniába és Bécsbe van meghívásom.

Szakmai munkám elismeréseként meghívást kaptam a Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Társaság kongresszusára, melyeken az elmúlt években előadást is tartottam Évek óta a társaságnak tagja vagyok.