Mi keményen dolgozunk az Ön kapcsolatáért!Tanácsadók

 

KOBZA ZSUZSANNA

 

Budapest, Gödöllő, Göd, Vác, Velence, Székesfehérvár e-mail 06 70 5783859

 

Kobza Zsuzsanna név szerepel a személyi igazolványomban, de minden barátom és munkatársam Meső néven illet. Budapesten élek, feleségként, négy félig felnőtt leánygyermek édesanyjaként, hivatással rendelkező dolgozó nőként.

Tizenhat esztendőn keresztül tanítottam Budapest szívében, a nyolcadik kerületben, "nehéz terepen". Folyamatosan képeztem magamat, hogy minden kihívásnak meg tudjak felelni, így lettem mentálhigiénés, illetve dyslexia prevenciós szakember. Tanítói hivatásomat is nagyon szerettem és a mostaniért is rajongok. Azt a három évet, amióta az iskolánk bezárta kapuit azzal töltöttem, hogy újra folyamatosan képeztem magamat. Igen, ma is úgy gondolom, képzés és nem átképzés volt, hiszen minden, amit eddig tanultam, most is nagyon fontos számomra. Így lettem hát dúla, (szüléskísérő) és közösség,- és rendezvényszervezője a Születés Hetének (www.szuleteshete.hu), elnöke a Születés Hete Közhasznú Egyesületnek (www.kismamakonyvtar.hu), no meg honlapszerkesztője a hozzánk tartozó portáloknak. Nem bántam meg a váltást. Személyes jellegű céljaim munkámmal igen párhuzamosak: szeretném, ha a lányaimnak könnyebb lenne a feleséggé formálódás, édesanyává válás, a családalapítás, mint nekem volt.

Szívesen fordulnak hozzám tanácsokért az élet minden területén, s remélem ezekben a témákban is megoszthatom velük a nők ősi bölcsességeit. Ennek érdekében képződöm hát tovább, s reményeim szerint házassági tanácsadóként is remekül funkcionálok majd a jövőben.