Mi keményen dolgozunk az Ön kapcsolatáért!Tanácsadók

 

Dr. Knecht-Gothárd Kinga

 

Budapest, Ócsa e-mail

06 70 637 64 41

 

Ügyvéd és mediátor vagyok.
Hiszem, hogy mindenki megérdemli a kiváló kapcsolatot, amelyben kiteljesedhet, amely nem a megalkuvásról, beletörődésről szól, hanem egy olyan kapcsolatot, amelyben jó élni: szenvedéllyel, gyengédséggel, vagy akár őrületesen, ha úgy tetszik, tele izgalommal, és élményekkel, vigasszal és támogatással, egymás feltétel nélküli szeretetével.
Hiszem, hogy a legtöbb rossz kapcsolatot meg lehet javítani, a jót még jobbá tenni, és hitemnek megfelelően mindent meg is teszek azért, hogy minél több ember kiteljesedjen a kapcsolatában. P

REPARE/ENRICH tanácsadóként (is) a kiteljesedett emberért, és a vitális családokért munkálkodom.
A kapcsolatban lévőkkel való találkozások során igyekszem átadni azt az életfelfogást, hogy a saját kezünkben van az igazi fejlődés lehetősége! Ha nagyfokú őszinteséggel, nyitott kommunikációval nézünk szembe önmagunkkal, és egymással, újra közel kerülhetünk, és élhetjük az általunk kívánt életet. Ehhez a folyamathoz a PREPARE/ENRICH rendszer az egyik legkiválóbb, legátfogóbb eszközöket biztosítja. A tesztek által, illetve a tanácsadás során rengeteg új felismeréssel gazdagodhatnak a felek, és amennyiben megértik és elfogadják önmaguk, illetve a társuk beállítottságát, sajátos gondolkodásmódját, krízis- és konfliktushelyzetben való működését, visszakaphatják a hatalmat azok kezelésére, és ez által boldogabbak, teljesebbek lehetnek.

Weboldalam: http://www.ugyvedmediatoriroda.hu/
facebook oldalam: https://www.facebook.com/ugyvedmediator/