Mi keményen dolgozunk az Ön kapcsolatáért!Tanácsadók

 

HORVÁTH KRISZTINA

 

Budapest e-mail 06 20 8861120

 

Horváth Krisztina vagyok, jelenleg Budapesten, területi védőnőként dolgozom. Érden nőttem fel, egy 8 tagú család legidősebb gyermekeként. A gimnáziumot követően személyügyi ügyintézőnek, majd csecsemőgondozónak tanultam.

Védőnői diplomámat Szegeden, 2013 júniusában szereztem meg. A diploma megszerzése óta Budapesten, a XVII. kerületben dolgozom. Munkám során több orvossal, védőnővel, szociális munkással, s körülbelül 160 családdal működöm együtt folyamatosan; igyekszem, hogy minél áldásosabbak legyenek ezek a kapcsolatok. A mindennapokban, a gyakorlatban látom és tapasztalom, hogy milyen nagy pusztításokra képes a családon belüli konfliktus, a meg nem értés, a tudatlanság és az önzés. Ezen túl vannak még a gyerekneveléssel kapcsolatos kérdések, a "te gyereked, én gyerekem, mi gyerekünk" problémája, a kommunikáció hiánya, a sokadik párkapcsolati próbálkozás kétségei...

Sokat tanultam, olvastam, gyakorlatoztam a témával kapcsolatosan, majd részt vettem a PREPARE/ENRICH tanácsadói képzésen, hogy "hivatalos minőségben" is segíthessek."