Mi keményen dolgozunk az Ön kapcsolatáért!Tanácsadók

 

HAJDÚ FERENC

 

Csetény, Zirc, Mór, Várpalota e-mail

06 20 980 0987

 

A Csetényi Református Egyházközség elkötelezett lelkipásztora vagyok, ahol házassági felkészítéssel és házaspárok lelkigondozásával is foglalkozom. Hiszek a boldog házasságban! De azt is tudom, hogy dolgozni kell érte! Feleségemmel 2004-ben kötöttünk házasságot néhány hónapos jegyesség után.

Bár jómagam sok könyvet olvastam a házas életre készülve, és Emivel mindketten Isten vezetését ismertük fel egymásra találásunkban, mégis a gyakorlatban tapasztaltuk meg igazán, hogy milyen kemény munka két embernek megtanulnia igazán szeretni egymást. Boldog és folyamatosan erősödő házasságban élünk, miközben tapasztaljuk, hogyan formál bennünket Isten a kapcsolatunkon keresztül is. Házasságunk növekedésének titka, hogy mindketten figyelünk egymásra és együtt figyelünk Istenre, akinek hála négy boldog gyermeket nevelhetünk.

Szeretnék minél többet tenni a boldog házasságokért a környezetünkben. Ehhez nagyszerű segítséget kapok a PREPARE/ENRICH szakmai anyagán keresztül is. Hiszem, hogy az emberek megérdemlik, hogy boldog és kiegyensúlyozott házasságban éljenek! Ebben szeretnék segítséget nyújtani mindazoknak, akik önmaguk is készek mindent megtenni kapcsolatukért.