Mi keményen dolgozunk az Ön kapcsolatáért!Tanácsadók

 

GYURKÓNÉ HALMÁGYI HELGA

 

Budapest, Vác és skype

www.hazassagicoaching.hu www.calmcoaching.hu

e-mail 06 20 40 22 815

 

 

Gyurkóné Halmágyi Helga vagyok, párkapcsolati és business coach, házas, három gyermek édesanyja.

Ügyfeleimet legtöbbször párkapcsolati és egyéb, magánélettel kapcsolatos problémáik megoldásában segítem, ehhez igyekszem mindenekelőtt elfogadó, támogató hátteret teremteni. Egyéni és páros területen is dolgozom. Mindkét területen leggyakrabban megcsalásokkal és magánéleti nehézségekkel keresnek meg. Hiszem, hogy a személyes jól-létünk fájdalmasan védtelen a mindennapok idegőrlő robotja vagy a külső hatások ellen, és így sokszor már önmagában is nagyon nehezen kezelhető próba a munkahelyi helytállás, a párkapcsolat életben tartása vagy a gyermekek vállalása. Az én célom az, hogy a halmozottan nehéz vagy zavaros helyzetekben ténylegesen alkalmazható megoldási módokat találjunk, miközben ügyfelemet abban támogatom, hogy végül saját erejéből is “jól legyen”. Közgazdász, business coach, life coach, mediátor és párkapcsolati coach, házassági tanácsadó, “face to face” tréner vagyok.

Munkám során a Prepare-Enrich rendszer jól alkalmazható, a folyamatba jól beilleszthető eszközt jelent. Szívesen állok ügyfeleim rendelkezésére egyéni vagy páros coachingon is.

,,A mai nap csak egy az elkövetkező számtalan nap közül. De hogy mi történik a jövő számtalan napjain, az talán épp a mai naptól függ." (Ernest Hemingway)