Mi keményen dolgozunk az Ön kapcsolatáért!Tanácsadók

 

Dr. GYARMATI JUDIT

 

Budapest e-mail 06 20 935 52 47

 

Nagyon könnyen rá tudok hangolódni beszélgetőtársaimra, könnyen létesítek kapcsolatot. Bár ügyvéd vagyok, mindig a konfliktusok megoldása, nem pedig kiélezése, az emberi kapcsolatok építése a rombolása helyett a célom.

Évtizedek óta foglalkoztatnak az emberi kapcsolatok, a helyes és hatékony kommunikáció, mediátorként is ezen dolgoztam. Rendszeresen ilyen jellegű tréningeken és különféle képzésben is részt vettem, megismertem a Gordon féle szülői és női eredményességet, az erőszakmentes kommunikáció alapelveit, az így elsajátított kommunikációs és konfliktuskezelési technikák alkalmazásával még inkább segítségére lehetek családomnak, és másoknak is. Vágyom arra, hogy mindazt, amit megértettem, megtanultam, megtapasztalhattam életem során, továbbadhassam a körülöttem élőknek is.

Gyermekeim már önálló felnőtt életet élnek, tapasztalatom szerint nevelési módszereimnek is köszönhetően megbirkóznak mindenféle nehézséggel, amivel életükben találkoznak. Megtanulták tőlünk, hogy a család, az élet egyik legfontosabb erőforrása. amely befolyással bír a mindennapjainkra.