Mi keményen dolgozunk az Ön kapcsolatáért!Tanácsadók

 

GULYÁS-PINTÉR EDIT

 

Budapest e-mail 06 30 7432930

 

Gulyás-Pintér Edit Holisztikus tanácsadó és terapeuta
Tel.: +36 30 7432930
E-mail: sziverinto@gmail.com
www.sziverinto.blogspot.hu
ww.facebook.com/sziverinto

Érdekel az EMBER. Álmodoztam, folyton olvastam; aztán közgazdász oklevéllel újságot írtam. A portrékban sorsok, vívódások. Majd újabb kikötő következett: a reklám- és PR-kommunikáció világa. Alkalmazottként vagy vezetőként, ügyfélként vagy megbízóként, mindig lélek búvárkodtam: az Ügy mögött az Ember-t kerestem. Közben igyekeztem a családommal is jóban maradni: férjemmel, társammal 1986. óta vagyunk házasok, két gyönyörű gyermeket neveltünk fel. Spirituális pszichológiai tanácsadó, illetve holistic pulsing terapeuta diplomáimmal holisztikus tanácsadóként és terapeutaként azoknak nyújtok támaszt, akik egy-egy élethelyzetükben elakadtak, vagy sorsfordulóhoz értek, és keresik a megfelelő, kivezető utat; valamint azoknak, akik csak egy kicsit több nyugalomra, biztonságra, erőre és örömre vágynak. A könyvek, iskolák, tanfolyamok, tanítóim, élettapasztalatom egyre közelebb visznek a szívemhez-lelkemhez, hogy igazán elfogadó társa, szeretetteljes támasza legyek önmagamnak, a szűkebb és tágabb családomnak, valamint a klienseimnek.

PREPARE/ENRICH tanácsadóként (is) a kiteljesedett EMBER-ért, és a teljes családokért szállok síkra. A jegyesekkel és házaspárokkal való foglalkozás során igyekszem átadni azt az életfelfogást, hogy „helyzetben” van az igazi fejlődés lehetősége! Viszont azt is tudni kell, hogy ilyenkor csakis a megfelelő őszinteséggel, nyitott kommunikációval kerülhetünk újra önmagunkhoz és egymáshoz is közel(ebb). Ehhez a folyamathoz a PREPARE/ENRICH (Felkészítés/Gazdagítás) rendszer kiváló eszközöket biztosít.

A tesztek által, illetve a tanácsadás során sok-sok új felismeréssel gazdagodhatnak a felek, és amennyiben megértik és elfogadják önmaguk, illetve a társuk fizikai és érzelmi beállítottságát, sajátos gondolkodásmódját, stressz- és konfliktushelyzetben való működését, és megtalálják az életükben felmerülő nehézségek, feladatok értelmét, sokkal boldogabbak lehetnek.