Mi keményen dolgozunk az Ön kapcsolatáért!Tanácsadók

 

BARÁTH ÉVA

 

Solymár, Budapest e-mail 06 30 365 77 35

 

 

Baráth Évi 6 gyermekes édesanya, orvos, mentálhigiénés szakember vagyok. Férjemmel 25 éve vagyunk házasok és boldog párkapcsolatban élünk.

1994-ben végeztem a SOTE Általános Orvosi Karán, majd éveken át főállású anyaként voltam otthon a gyerekekkel. 2012-ben a SOTE Mentálhigiénés és Szervezetfejlesztő szakán folytattam tanulmányaimat, ahol tavaly szereztem mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakképzettséget. Az egyetemi képzés alatt arra kerestem a választ, hogyan tudnám integrálni az itt tanultakat alapidentitásommal, orvosi végzettségemmel.

Célomként azt tűztem ki, hogy a betegségek lelki okaival, a nehezen észrevehető és megoldható problémáival szeretnék foglalkozni, ezért 1 éve végzek Rogers-i non-direktív segítő beszélgetéseket elsősorban olyan páciensekkel, akiknél épp valamilyen súlyos krónikus betegséget diagnosztizáltak vagy már elkezdődtek a kezelések.

Ahhoz, hogy munkámat jól tudjam csinálni, fontosnak tartom, hogy megfelelő sorrendet alakítsak ki az életemben, s ezekre odafigyeljek. Számomra legfontosabb a párkapcsolatom, a családom és a belső forrásaim, ezekből merítve tudom szeretettel és felelősségteljesen végezni munkámat. Az egyéni beszélgetések mellett egy egészségügyi szervezetnél végzek mentálhigiénés munkát, ahol bárki megkereshet, aki nehézséggel találja szembe magát és szeretné megtalálni a probléma megoldásához vetető utat.